Відкрити категорії

Завжди розсипчастий рис




Інгредієнти:
200 (рису)
300 (води)
сіль
50 гр вершкового масла.

Спосіб приготування:
Вода - звичайно тільки кип'яток.
Дуже-дуже щільна кришка.
Варимо РІВНО 12 хвилин з моменту закіпання:
3 - сильний вогонь; (придержуємо кришку,щоб не злетіла)
7 - помірний вогонь;
2 - слабкий вогонь.
Не відкривати також РІВНО 12 хвилин.
Потім відкрийте, добавте 50гр. масла вершкового і присоліть за смаком.
І дуже обережно перемішайте.
Дивуйтеся і смакуйте!


Завжди розсипчастий рис
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com