Відкрити категорії
Баранина з часником і білим вином

Баранина з часником і білим вином


Інгредієнти:
Баранячі лопатки - 2 шт
Часник - 1 головка
Біле сухе вино - 1 склянка
Оливкова олія - 2 столові ложки
Велика нейодованої або морська сіль - пару великих щіпок
Чебрець - 1 щіпка
Мелений чорний перець - 1 щіпка

- Переглянути -
Переглядів: 2920   |  Коментарів 0
Плов по-туркменськи

Плов по-туркменськи


Інгредієнти:
Рис довгозерний (не пропарений) - 500 г
Яловичина або телятина (можна і свинину - хто любить) - 800 г
Морква -2 шт
Цибуля-2 шт
Часник-5 зубчиків
Коріандр, барбарис (на любителя), сіль, перець
Перчик чилі (на любителя)
Жир (можна замінити маслом рослинним + вершкове масло)

- Переглянути -
Переглядів: 4596   |  Коментарів 0
Узбецький плов

Узбецький плов


Інгредієнти:
400 г жирної баранини або свинини
2 - 3 ст рису
200-300г моркви
150-200 г цибулі
200 г сала або рослинного масла
4 ст води

- Переглянути -
Переглядів: 4023   |  Коментарів 0
Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою


Інгредієнти:
Курка (будь-які частини) ~ 400-500г
Картопля - 400 г
Кабачок - 300 г
Морква - 150 г
Цибуля - 100 г
Перець болгарський - 1-2 перчин
Шампіньйони - 200 г
Бульйон - 125 мл (будь-який, можна замінити на воду)
Зелень для подачі
сіль
Мелений чорний перець

- Переглянути -
Переглядів: 8680   |  Коментарів 2
Картопля нашпигована часником

Картопля нашпигована часником

Інгредієнти:
Картопля - 10 шт,
Зубчики часнику - 10 шт,
Рослинна олія - 2 ст.ложки,
Сіль - за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 6873   |  Коментарів 0
1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Контакти: wagcooking@gmail.com