Відкрити категорії

М'ясо під шубкою




Інгредієнти:
фарш – 0,750 кг.
цибуля - 3 шт.
сир - 200 г.
картопля - 5 шт.
яйце - 3 шт.
майонез
борошно – 100 г.
сіль, перець.
Масло вершкове – 30 г.

Спосіб приготування:
Приготувати фарш, присолити і приперчити його трохи та добавити половину натертої цибулини.



Дві цибулинки спасерувати до прозорості на олії.



Картоплю почистити та натерти на середній тертці, добавити другу половину натертої цибулини, посолити, перемішати.


Яйця відварити, порізати кубиками.



Сир потерти на тертці.



Зробити з фаршу котлетки. Трохи присипати борошном і розпластати руками, щоб вони вийшли товщиною до 1 см.



Викласти на лист, змащений олією.



Зверху викласти по 1 столовій ложці смаженої цибулі.



Зверху викласти натерту картоплю.



І по маленькому шматочку вершкового масла.



Потім зверху шар яєць.



Завершити шаром натертого сиру та змастити за смаком майонезом.



Випікати в розігрітій до 180° духовці 30 хвилин.



Смачного!


М'ясо під шубкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com