Горщик з грибами, фаршем та картоплею



Горщик з грибами, фаршем та картоплею


Інгредієнти:
300 г картоплі
200-300 г курячого м'яса / фаршу
300 печериць (свіжих або консервованих)
200г цибулі
200 г сиру (за бажанням)
300-350 г сметани
2 ст л борошна
сіль
перець
рослинна олія

Спосіб приготування:
З даної кількості продуктів виходить 6 горщиків об'ємом 200 мл.

Куряче філе або стегенця відварити до готовності, дати охолонути і подрібнити блендером (можна порізати на невеликі шматочки).

Цибулю дрібно покришити.
Гриби нарізати і обсмажити з цибулею до готовності хвилин 10-15.

Картоплю нарізати і обсмажити до готовності.

На сковорідці злегка обсмажити борошно, влити сметану і довести до кипіння.

Додати гриби, фарш і картоплю, перемішати і зняти з вогню.

Сир натерти на крупній тертці.

Викласти масу в горщики, посипати сиром.
Кришкою не закривати.

Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.


Горщик з грибами, фаршем та картоплею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок