Відкрити категорії

Рулет з печінки




Печінка в моїй родині — улюблений продукт. Я часто готую її зі сметаною, але, погодьтеся, навіть така смакота набридає. Доводиться щось вигадувати, щоб здивувати близьких.

Я вирішила приготувати печінкові рулети. А до якості начинки використовувала свіжий огірок, зелену цибулю і яйце — істинно весняне поєднання.

Складності в моєму рецепті немає, всі продукти доступні, переходимо до приготування.

Інгредієнти:
печінка (свиняча, яловича, куряча - ваш вибір) — 500 г;
молоко — 0,5 склянки;
яйце — 1-2 шт.;
цибуля — 1 шт.;
борошно — 4-5 ст. л.;
сіль
чорний перець.

Для начинки:

яйця відварні — по кількості рулетів;
огірок свіжий;
зелена цибуля;
сметана — 0,5 склянки.

Переходимо до приготування рулета з печінки.


Печінку промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, щоб було легше її перетворити в пюре. Це можна зробити за допомогою блендера або м'ясорубки.

1


Додаємо шматочки цибулі. При бажанні можна додати трохи часнику.

2


Перемелюємо печінку з цибулею. Вливаємо до неї молоко, вводимо яйця.

3


Вимішуємо печінкову масу, додаємо сіль, спеції і борошно. Ще раз перемішуємо, можна допомогти собі міксером або блендером. Маса повинна вийти в'язкою, але не густою.

4


На розігрітій сковороді смажимо великі печінкові млинці за розміром дна сковороди. Даємо млинцям трохи охолонути, наносимо ложкою сметани. Залишаємо на 10-15 хвилин, щоб печінкові млинці-коржі просочилися.

5


Огірочки нарізаємо вздовж невеликими смужками. Викладаємо їх разом з зеленими пір'ям лука на печінковий корж.

6


Зверху закриваємо заздалегідь вареними яйцями. Для зручності їх можна розрізати на половинки. Згортаємо рулетом, перев'язуємо зеленою цибулею.

7


Подаємо до столу. Така страва може стати прикрасою будь-якого святкового столу. А з начинкою можна «пограти»! Приємного вам смаку!


Рулет з печінки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com