Відкрити категорії

Котлети картопляно-рисові


Котлети картопляно-рисові


Інгредієнти:
250 гр відвареної картоплі
250гр відвареного рису (краще кругленький)
1 велика цибулина
2 ср. морквини
4 шт. волоського горіха

Рекламний блок
сіль, перчик мелений (за бажанням)
олія для смаження
борошно або сухарі для паніровки (можна без них, котлети прекрастно тримають форму)
і в якості добавки або начинки можна використовувати смажені гриби або тушковану капусту (гр. по 100-150)

Приготування:
Відваримо картоплю, зробимо пюре, без додавання олії. Обсмажити цибулю і морквину на сковороді, сильно не засмажувати, швидше протушкувати.

Горішки змолоти або перекрутити, чи просто розім'яти. Змішуємо картоплю, рис, моркву з цибулею і горішки, вимішуємо добре (можна ще додати зелені за бажанням), солимо, перчимо. Виходить плотненько фарш, з якого можна вже формувати котлетки і смажити.

Але можна зробити ще різноманітніші і смачніші котлетки, додавши смажені гриби або капусту. Можна їх перекрутити і теж додати в фарш, а можна зробити котлетки-зрази, уклавши начинку в центр і сформувати котлетку.

Потім обвалюють у борошні або панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді з двох сторін.

Смачного!

Рекламний блок
Котлети картопляно-рисові


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Вітя
Просто неймовірно феєричне гавно.
фото
admin
Вітя, а мені ці котлети здалися доволі смачними. Ну значить вони на любителя.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com