Відкрити категорії

Равіолі


Равіолі


Домашні равіолі здатні вмить підвищити ваші вишукані кулінарні навички. Ви можете наповнити їх сиром, м'ясом або всім, чим вам подобається. Найкраще, що ви можете приготувати це блюдо на двох без великих фінансових витрат і всього за пару годин, але на смак буде здаватися, що ви провели біля плити цілий день! Ось як приготувати равіолі.

Інгредієнти:
Для приготування тіста:
3 склянки (375 г) борошна;
1/2 чайної ложки солі;
2 яйця;
1/4 склянки (50 мл / 3 1/2 столові ложки) оливкової олії;
1/2 склянки (120 мл / 8 столових ложок) води;
додаткове борошно для обсипання.

Для приготування сирної начинки:
425 г сиру рікотта;
142 г (приблизно 1/2 чашки плюс 2 столові ложки) суміші з трьох сирів (наприклад: пармезан, романо, арзіаго). Ви можете вибрати сири на свій смак і зробити свою суміш.
1/2 склянки сиру чеддер;
2 яйця, злегка збиті;
1/2 чайної ложки солі;
1/2 чайної ложки перцю;

Як приготувати равіолі.

Зробіть начинку для равіолі. У невелику миску покладіть рікотту і видушіть сир ложкою.

11


Додайте сири, яйця, сіль і перець.

22


Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.

33


Накрийте миску харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.

44


Зробіть тісто для равіолі. Розбийте яйця у велику миску і збийте їх виделкою. Додайте воду, масло і сіль. Перемішайте.

55


Додайте одну склянку борошна в миску. Використовуючи вилку, перемішайте всі інгредієнти. Потім повторіть процедуру з борошном, що залишилося. Мішайте до тих пір, поки у вас не вийде тісто.

66


Звільніть простір на столі і посипте його борошном. На цьому місці ви будете розкачувати тісто.

Дістаньте тісто з миски, зробіть з нього кулю і покладіть на те місце, яке ви звільнили для розкачування. Місіть тісто принаймні 10 хвилин, поки воно не стане еластичним.

77

Рекламний блок
Обваляйте скалку в борошні, щоб тісто до неї не прилипло. Розкачайте тісто до товщини 1/3 см або до товщини дві монетки.

88


За допомогою форми для печива або перевернутої склянки зробіть з тіста кружки (повинно вийти приблизно 15-20 штук).

99


Скачайте тісто і зробіть ще кілька штук равіолі або загорніть тісто в плівку і приберіть в холодильник. Тісто може зберігатися тижнями в замороженому стані. Переконайтеся, що ви ретельно спакували тісто в харчову плівку, щоб воно не постраждало безпосередньо від холоду.

1010


Заповніть равіолі. Дістаньте миску з начинкою з холодильника і за допомогою столової ложки покладіть начинку в середину кожного кружка з тіста.

1111


Наберіть в будь-яку ємність трохи води, опустіть туди пальці і змочіть краї кружків.

1212


Складіть кружок з тіста навпіл, щоб вийшов півмісяць. Начинка повинна бути рівно в середині. Переконайтеся, що начинка не випадає. Стисніть краї разом, а потім скріпіть їх за допомогою виделки. Ви повинні щільно притискати вилку до тіста по всьому краю. Це додасть "домашню нотку".

1313


Повторіть процедуру з іншими кружечками.

1414


Обваляйте отримані равіолі в борошні, щоб вони не злиплися.

1515


Зробіть з тіста кружки за допомогою форми для равіолі. Розділіть тісто на два рівних шматка і розкачайте їх.

1616


Розмістіть один лист на форму для равіолі і злегка натисніть, щоб з'явилися края формочок для начинки.

1717


Заповніть начинкою місця по контурах на тісті.

1818


Покладіть зверху другий лист тіста і розкачати. Це ущільнить начинку.

1919


Дістаньте і відокремте отримані равіолі.

2020


Приготуйте равіолі. Налийте у велику каструлю води і дайте їй закипіти.

2121


Помістіть равіолі у воду на 5-6 хвилин, поки вони не спливуть. Ви також можете перевірити ступінь готовності на смак, якщо трохи надкусіть край равіолі.

2222


Якщо ви не хочете відразу готувати все равіолі, ви можете заморозити частину.

2323


Дістаньте равіолі з каструлі за допомогою великої шумівки і викладіть на підігріті тарілки.

2424


Подавайте до столу. Додайте свій улюблений соус або трохи сиру зверху і насолоджуйтеся!

Поради щодо приготування равіолі.


- Ви можете зробити равіолі будь-якої форми - круглої, квадратної, трикутної - використовуйте свою уяву. Тільки переконайтеся, що ви добре запечатали краї, щоб начинка не могла випасти.

- Переконайтеся, що ви посипаєте все борошном (равіолі, качалку, робочу поверхню), щоб запобігти прилипання.

- Якщо ви хочете заморозити равіолі, викладіть їх на відстані 1 см один від одного на папір або серветку. Посипте борошном, щоб вони не злиплися і заморозьте. Одного разу заморозивши равіолі, ви можете зробити їх менше. Переконайтеся, що ви ретельно обернули равіолі, щоб запобігти прямого впливу холоду на продукт. Ви також можете зробити це і з тіестом.

- Існує безліч різних варіантів для начинки равіолі. Основний рецепт передбачає рікотту, але ви можете взяти гриби, гарбуз, шпинат, сир і т.д.

- Не розгортайте тісто тонше, ніж 1/3 см, так як воно може порватися в киплячій воді. Якщо тісто стало занадто тонким, знову зробіть з нього кулю і розкачати заново.

- Ви також можете зробити равіолі за допомогою форми для вареників.

Рекламний блок
Равіолі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Оля
Это не равиоли ! Это вареники и пельмени с начинкой от равиоли.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com