Відкрити категорії
Свиняча вирізка у вершковому соусі з віскі
- Переглянути -
Переглядів: 162   |  Коментарів 0
Солодка картопля фрі
- Переглянути -
Переглядів: 220   |  Коментарів 0
Ідея ситної вечері для всієї родини
- Переглянути -
Переглядів: 4 923   |  Коментарів 0
Свинина у вершково-грибному соусі
- Переглянути -
Переглядів: 1 641   |  Коментарів 0
Курка з рисом та овочами
- Переглянути -
Переглядів: 2 364   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 78

Другі страви кулінарні рецепти

Щоб ви не вирішили приготувати на обід: чи то м'ясо, то овочі, чи ще інша незвичайна страва, вам просто необхідно для початку знайти той самий рецепт других страв, який вам сподобався. Рецепти других страв можна знайти на будь-якому кулінарному сайті.
Наприклад, на нашому сайті, рецепти других страв представлені дуже доступно і зрозуміло. Прочитавши наші рецепти, ви будете знати, скільки і яких інгредієнтів вам треба, скільки часу ви витратите на приготування, скільки в середньому коштуватиме вам страва в грошовому вимірі, а також, скільки калорій ви додасте, з'ївши 100 грам страви.

Справжня домогосподарка по-справжньому оцінить цю інформацію. Адже кожна поважаюча себе мама, дружина і просто хранителька домашнього вогнища захоче все прорахувати, щоб ще трошки залишилося на десерт. Тому наші рецепти других страв з фото допоможуть вам не лише приготувати смачно, але і допоможуть заощадити час на підрахунки сімейного бюджету і зайвих калорій.

Рецептів приготування других страв безліч.


Воно може бути м'ясним або рибним, з птиці або овочів, тіста або з використанням морепродуктів, з додаванням гарніру або самостійне. Але з будь-яких продуктів ви не приготували другу страву і рецепти будь-якої кухні не використовували, воно залишиться основним на вашому столі.

Поряд з «другою стравою» часто використовують такі назви як: «основна» або «гаряча страва». Кожне з яких несе в собі частинку нашої історії і звичаїв. Так назва «Друга страва» прийшло до нас з пострадянських часів, а точніше зі звичайних їдалень і означає порядок подачі страв. Адже перше це завжди рідка їжа: борщ, суп або борщ, а друге - це гаряча, ситна і щільна їжа: птиця, риба, м'ясо, картопля, каша.

Контакти: shefkuhar2@gmail.com