Відкрити категорії
Торт Тортила

Торт Тортила


Інгредієнти:
Для рулетів:
-6 яєць
-6 ст.л.цукру
-6 ст.л.муки
-300 гр.джему

Для начинки:
-600 гр. сиру
-250 гр. цукру
-1 уп. желатину (15 гр.)
-ванілін
- 2 ст.л. сметани
- 2 дрібно нарізаних консервованих персика

Для декору:
-300 гр. цукрової пудри.
-3 ст.л. води
-1 ч.л. маргарину
-1 ст.л. набряклого желатину
-1 ст.л. меду
З усього цього набору ліпиться голова, лапи і хвіст черепахи. Краще це зробити заздалегідь.

- Переглянути -
Переглядів: 4 943   |  Коментарів 0
Бісквіт, який завжди вдається


Посуд для збивання білків повинен бути ретельно знежиреним - помитий содою, а потім протертий спиртом або горілкою.

Яйця повинні бути кімнатної температури.

Білки від жовтків відокремлювати ретельно, кожне яйце окремо, щоб у вже чисті білки не потрапила крапелька жовтка.

Інгредієнти:
Нам знадобляться на форму для торта діаметром 24 см:
Яйця середньої величини 8 штук.
Цукор 280 грам.
Борошно 280 грам.
Ванільний цукор 10-15 грам.
Горілка, коньяк або будь-який міцний алкоголь 2 столові ложки.
Сіль щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 33 598   |  Коментарів 3
Тістечка Еклери


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 1 ст.
Яйця курячі 3 шт.
Масло вершкове 100 г
Вода кип'ячена 0.2 л
Сіль 1 ч. л.

Начинка:
Згущене молоко 500 г
Горіхи волоські 150 г
Ізюм світлий 100 г

Помадка:
Какао порошок 2 ч. л.
Сметана 2 ст. л.
Цукрова пудра 30 г
Масло вершкове 50 г.

- Переглянути -
Переглядів: 11 808   |  Коментарів 0
Палички з листкового тіста з бананом


Інгредієнти:
Тісто листкове 450 г
Банани 2 шт.
Цукор 1.5 ст. л.
Борошно пшеничне 1.5 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 200 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 8 213   |  Коментарів 0
Йогуртовий торт


Інгредієнти:
Корж:
Печиво пісочне 200 г
Масло вершкове 70 г.

Начинка:
Йогурт 500 мл
Ківі 4 шт.
Банани 2 шт.
Цукор 70 г
Сік лимонний 1 ст. л.
Вода кип'ячена 0.5 стак.
Желатин 4 ч. л.

Прикраса торта:
Ківі 2 шт.
Мигдальні пелюстки 40 г.

- Переглянути -
Переглядів: 23 464   |  Коментарів 0
1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Контакти: wagcooking@gmail.com