Відкрити категорії
Пряне різдвяне печиво


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 600 г
Яйця курячі 3 шт.
Цукор 180 г
Мед 4 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Масло вершкове 200 г
Кориця мелена 2 ч. л.
Гвоздика мелена 2 ч. л.
Імбир сухий 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 13 487   |  Коментарів 0
Хмиз квіточки


Інгредієнти:
Яйця курячі 3 шт
Цукор 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 400 мл
Цукрова пудра 100 г
Сіль 1 щіпка
Ванілін 1 щіпка
Борошно пшеничне 400 г
Молоко 125 мл
Сметана 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 5 545   |  Коментарів 0
Торт зебра


Інгредієнти: 
Тісто:
Цукру 200 г
Вершкового масла або маргарину 200 г
Яєць 5 шт,
Сметани (10-15%) 500 г,
Борошна 300-350 г,
3 чайні ложки розпушувача,
3-4 столові ложки какао.
 
Крем:
Сметани 500 г
Цукру 200 г
2 чайні ложки ванільного цукру. 
 
Глазур:
Вершкового масла 100 г,
Молока 5 столових ложок,
Цукру 6-7 столових ложок
Какао 5 столових ложок.

- Переглянути -
Переглядів: 30 466   |  Коментарів 3
Торт з безе


Інгредієнти:
Для безе: 
3 білки
150 р. цукру
Для бісквіта "гарячий шоколад": 
1 ст муки
1 ст цукру
20 гр розпушувача
4 ст.л какао
1 яйце
0,5 ст молока
1/4 ст. рослинної олі]
0,5 ст окропу 
Для крему: 
1 банка вареного згущеного молока
120-150 гр вершкового масла  
Для прикраси: 
фундук - 80-100 гр
шоколад -30-40 гр
молоко-20гр.

- Переглянути -
Переглядів: 10 971   |  Коментарів 1
Новорічні сніжинки


Інгредієнти:
3 яєчних білка
200 г цукрової пудри
дрібка солі.

- Переглянути -
Переглядів: 7 423   |  Коментарів 0
1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Контакти: wagcooking@gmail.com