Інгредієнти:
Сир 150 г
Яблуко 4 шт.
Чорнослив 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Цукор 2 ст. л.
Інгредієнти:
Для дріжджового тіста холодного приготування:
Борошно пшеничне 5 ст.
Масло вершкове 200 г
Сухі дріжджі 11 г
Цукор 0.5 ст.
Сіль 0,5 ч. л.
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 1 ст.
Для начинки:
Мелена кориця 1 ст. л.
Сироп ягідний 100 мл
Крохмаль картопляний 1.5 ст. л.
Цукор 0.5 ст.
Вишня заморожена 500 г.
Для змазування пирога:
Яйця курячі 1 шт.
Олія оливкова 0.5 ст. л.
Інгредієнти:
Для бісквітного тіста:
Борошно пшеничне 1 ст.
Цукор 1 ст.
Яйця курячі 4 шт.
Сироп для просочення бісквітного тіста:
Цукор 3 ст. л.
Вода 200 мл
Коньяк 1 ст. л.
Для «пташиного молока»:
Цукор 0.5 ст.
Желатин 15 г
Яйця курячі 2 шт.
Для глазурі:
Масло вершкове 50 г
Цукор 1 ст.
Молоко 4 ст. л.
Какао порошок 2 ст. л.
Для крему білкового:
Яйця курячі 2 шт.
Цукор 0.75 ст.
Інгредієнти:
Тісто на бісквіт:
1/2 банки згущеного молока (густого, хорошої якості)
200 мл сметани не нижче 20%
1 ч. л. соди
1/2 чашка цукру
1 пачка ванільного цукру
180 г пшеничного борошна (1 склянка)
За бажанням можна зробити шоколадний бісквіт. Для цього додати 2 ст. л. какао.
Сироп:
200 г цукру
вода.
Грильяж:
150 гр. фундука,
100 г цукру.
Крем заварний:
500 мл молока,
200 г цукру
50 гр. вершкового масла
50 гр. муки
Пакетик ванільного цукру.
Крем сметанний:
500/400 мл сметани (краще 30%)
150 гр. ванільною або простий цукрової пудри.
Інгредієнти:
Яйце куряче 5 шт.
Цукор-пісок 150 г
Борошно пшеничне 150 г
Вершкове масло 150 г
Молоко згущене 200 мл
Коньяк 30 мл
Ром світлий 30 мл
Какао-10 г
Цукрова пудра 10 г.