Відкрити категорії

Полуничний сорбет




Інгредієнти:
500г полуниці,
100-150г цукру.

Спосіб приготування:
Помиту і очищену від хвостиків полуницю помістити в чашу блендера, додати цукор і збити. Кількість цукру залежить від того, наскільки солодка полуниця.


Полуничний сорбет



Вилити масу в пластиковий контейнер для заморозки.



Прибрати в морозилку. А коли захочеться смачненького досить дістати замерзлий сорбет і дати йому зовсім трохи підтанути, а потім збити блендером.



Смачного!


Полуничний сорбет


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com