Малинове желе
Інгредієнти:
1 склянка малини
1 диня
2 апельсина
готова суміш для желе.
Спосіб приготування:
Диню ріжемо навпіл, очищаємо від насіння, з апельсина, розрізаного також навпіл виймаємо м'якоть. Заповнюємо отримані ємності наполовину малиною. Можна не возитися з желатином, а зварити желе з готової суміші, охолодити, залити ягоди в дині і апельсині, поставити на ніч у холодильник. Досить 3 години. Щоб вміст не розлився, кожну половинку фрукта можна поставити на низьку чашку або стакан.
Щоб легко і рівно порізати на шматочки диню і апельсин, потрібно широкий ніж потримати під струменем теплої води, тоді все вийде особливо гарно.
Смачного!