Відкрити категорії

Гарбузове пюре


Гарбузове пюре


Інгредієнти:
Гарбуз 350 г
Цукор 2 ст. л.
Вода 200 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування гарбузового пюре нам знадобиться гарбуз, цукор і вода.

Гарбуз чистимо від шкірки, внутрішніх волокон і насіння, нарізаємо дрібними кубиками.

Гарбузове пюре

Рекламний блок

У сотейник, ківш або маленьку каструлю висипаємо кубики гарбуза і цукор, вливаємо воду. Ставимо спочатку на середній вогонь, варимо 10 хвилин, а потім на самий повільний вогонь і варимо вже під кришкою ще 10 хвилин до повної готовності, іноді перемішуючи.

Пересипаємо готовий гарбуз разом з цукровим сиропом, що утворився в процесі варіння, в чашу блендера.

Гарбузове пюре



Збиваємо кілька секунд, до отримання однорідного гладкого пюре.

Гарбузове пюре



Перекладаємо гарбузове пюре в баночку, зберігаємо в холодильнику. Використовуємо як додатковий інгредієнт у випічці або інших стравах.

Гарбузове пюре
Рекламний блок
Гарбузове пюре


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com