Домашній пломбір
Інгредієнти:
Молоко 350 г
Масло 50 г
Цукор 5 ст.л
Яйце 1 шт
Вершки жирні сільські 150 гр
Борошно 1 ст.л
Рекламний блок
Цукор з маслом розтоплювати на повільному вогні і влити молоко, помішуючи до розчинення цукру.
Борошно розвести невеликою кількістю молока, щоб не було грудочок.
Додати в основу борошно, і потім сире яйце і постійно мішати віничком. Дати основі заваритися і як почне кипіти виключіть. Охладіть до кімнатної температури за допомогою миски з холодною водой. Добавити вершки, якщо у Вас 33 проц, з магазину, то попередньо збийте до м'яких піків.
Завантажуйте суміш в мороженицу згідно інструкціі. Ставте таймер на 15 хвилин в даному випадку цього досить. Якщо у вас немає морожениці перекладіть суміш у контейнер, краще металевий в ньому швидше замерзає, і протягом 2 годин, через кожні 20-30 хвилин перемішуйте від стінок до центру, для рівномірного замерзання, можливо навіть занурювальним блендером.
Через 15 хвилин все готово! Подавайте зі свіжими фруктами. Смачного!
Рекламний блок

ChiefCook
2012-09-28
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: