Відкрити категорії

Домашній пломбір


Домашній пломбір


Інгредієнти:
Молоко 350 г
Масло 50 г
Цукор 5 ст.л
Яйце 1 шт
Вершки жирні сільські 150 гр
Борошно 1 ст.л

Рекламний блок
Приготування.
Цукор з маслом розтоплювати на повільному вогні і влити молоко, помішуючи до розчинення цукру.

Борошно розвести невеликою кількістю молока, щоб не було грудочок.

Додати в основу борошно, і потім сире яйце і постійно мішати віничком. Дати основі заваритися і як почне кипіти виключіть. Охладіть до кімнатної температури за допомогою миски з холодною водой. Добавити вершки, якщо у Вас 33 проц, з магазину, то попередньо збийте до м'яких піків.

Завантажуйте суміш в мороженицу згідно інструкціі. Ставте таймер на 15 хвилин в даному випадку цього досить. Якщо у вас немає морожениці перекладіть суміш у контейнер, краще металевий в ньому швидше замерзає, і протягом 2 годин, через кожні 20-30 хвилин перемішуйте від стінок до центру, для рівномірного замерзання, можливо навіть занурювальним блендером.

Через 15 хвилин все готово! Подавайте зі свіжими фруктами. Смачного!

Рекламний блок
Домашній пломбір


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
яна
Вау! Обалдіти можна, просто супер!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com