Відкрити категорії

Як приготувати молозиво в духовці


Як приготувати молозиво в духовці

Інгредієнти:

курячі яйця - 6 шт.;
молоко - 1,5 л;
цукор - 250 г (його кількість можна зменшити, якщо любите менш солодко);
ваніль - 0,5 ч. л.

Сьогодні готуємо молозиво в духовці. Це неймовірно смачний, ніжний, корисний і дуже простий у приготуванні десерт. Такий десерт відмінно подавати до сніданку, так як він дуже поживний і підкріпить вас силами на весь день!

Процес приготування молозива в духовці.

  1. У глибоку миску вбиваємо 6 курячих яєць. Додаємо 250 г цукру. Також додаємо 0,5 ч. л. ванілі.
    У миску вбиваємо яйця, висипаємо цукор і додаємо ванілі
  2. За допомогою блендера перебиваємо яєчну суміш до однорідного стану. Виливаємо 1,5 л молока. Молоко потрібне в перші 3 дні після отелення. Знову трохи перебиваємо блендером.
    Додаємо молоко (молозиво) і перебиваємо блендером
  3. Яєчно-молочну суміш виливаємо у жароміцний глибокий посуд та відправляємо у духовку при температурі 180 градусів приблизно на 50 хвилин.
    Цю суміш виливаємо у жароміцний глибокий посуд
  4. По закінченню часу дістаємо молозиво з духовки, даємо йому час охолонути.
    Молозиво дістаємо з духовки
  5. Нарізаємо на порційні шматочки і можна подавати до столу.
  6. Смачного!
Час приготування: 50 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати молозиво в духовці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 115 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 60)
Ключові слова: Десерти

Як приготувати молозиво в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com