Відкрити категорії

Шоколадний пудинг


Шоколадний пудинг

Інгредієнти:

молоко - 2 склянки (500 мл);
яєчні жовтки – 2 шт.;
цукор - 2 ст. л.;
плитка темного шоколаду - 100 г;
картопляний крохмаль - 3 ст. л.

Що стосується темного шоколаду, вибирайте високоякісний шоколад, мінімум 60%. Шоколад можна замінити какао-порошком. Замість шоколаду ви даєте 4 повних ложки какао і ще одну ложку цукру.

Сьогодні рецепт як самостійно приготувати домашній шоколадний пудинг. Це відмінна ідея для сніданку і десерту. Швидко, дешево і смачно! Домашній шоколадний пудинг - один з найшвидших і смачних десертів для дітей і дорослих гурманів.

Процес приготування шоколадного пудингу.

  1. Налийте один стакан холодного молока, тобто 250 мл молока, в невелику каструлю. Доведіть молоко до кипіння і зніміть його з плити. Додайте подрібнений шоколад або 4 повних ст. л. какао і 1 ст. л. цукру. Розмішайте все ложкою, поки інгредієнти не об'єднаються.
    В кипляче молоко додаємо подрібнений шоколад, перемішуємо
  2. Налийте другий стакан молока в окрему миску. Додайте 2 ст. л. цукру, 3 ст. л. картопляного крохмалю і 2 яєчних жовтки. Дуже важливо відокремити жовток від білка якомога краще. Збити молоко з цукром, крохмалем і жовтками, наприклад, кухонним віночком.
    Інше молоко збиваємо з крохмалем, цукром та яєчними жовтками
  3. Покладіть каструлю з шоколадним молоком назад на плиту. Розмішайте молоко і встановіть на середню потужність. Розмішайте молоко з яєчними жовтками, крохмалем і цукром дуже ретельно та енергійно і відразу ж вилийте його в каструлю з гарячим шоколадним молоком. Почніть змішувати шоколадний пудинг в каструлі. Розмішайте пудинг, поки він не загусне і знову не закипить. Не залишайте каструлю без нагляду, бо дуже швидко утворяться грудки, які потім буде дуже важко перебити.
    Каструлю з шоколадним молоком ставимо на вогонь, в неї додаємо інше молоко. Енергійно помішуємо
  4. Весь процес приготування пудингу займає не більше 5-6 хвилин. Домашній шоколадний пудинг можна відразу наливати в чашки чи креманки. Ви також можете прикрасити пудинг шоколадною стружкою, зефіром, кокосовою або мигдальною стружкою.

    Смачного!
Час приготування: 6 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Англійська
Опис: Шоколадний пудинг - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 180 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 78)
Ключові слова: Десерти / Новий Рік / 8 березня / День народження

Шоколадний пудинг


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com