Відкрити категорії

Шоколадні трюфелі без випічки


Шоколадні трюфелі без випічки

Інгредієнти:

вершковий або пастоподібний сир - 250 г;
вершки 33% або сметана - 50 г;
гіркий шоколад - 100 г;
цукрова пудра - 40 г;
вафельна крихта, печиво або горіхи для обсипання.

Незвичайно смачні цукерки з насиченим смаком і ніжною текстурою - шоколадні трюфелі. Це ідеальний десерт, який можна приготувати дуже просто. Ці вишукані цукерки з тонким і ніжним шоколадним смаком можна приготувати в якості десерту на святковий стіл або у вигляді подарунків.

Процес приготування шоколадних трюфелів без випічки.

  1. Нарізаємо досить дрібно шоколад. Радимо використовувати чорний гіркий шоколад з високим відсотком вмісту какао - не менше 70%, тоді смак десерту буде дійсно насиченим.
    Нарізаємо шоколад
  2. Шоколад потрібно розтопити. Це можна зробити в мікрохвильовці або на водяній бані.
    Розтоплюємо шоколад
  3. Поки шоколад трохи остигає займемося іншими інгредієнтами. Як основу для цукерок ми будемо використовувати сир Маскарпоне. А можна використовувати і пастоподібний сир кремової текстури. Звичайно, смак буде відрізнятися, але якщо готувати бюджетний варіант, тоді теж буде дуже смачно.
    Підготуємо вершковий сир
  4. Вливаємо у вершковий сир розтоплений шоколад.
    Вливаємо шоколад у вершковий сир
  5. Додаємо пару столових ложок вершків і цукрову пудру. Добре все перемішуємо. Поступово маса стане однорідною і кремообразною. Накриваємо ємність харчовою плівкою і відправляємо в холодильник буквально на 20 -30 хвилин для того, щоб було зручніше формувати цукерки.
    Ставимо шоколадну масу в холодильник
  6. Поки маса застигає, підготуємо обсипку для цукерок. Потрібно дрібно розламати ось такі вафельні коржі. Ви також можете використовувати кунжут, подрібнені горішки або крихту печива. Орієнтуйтеся на свій смак.
    Підготуємо обсипку
  7. Шоколадна маса добре застигла, тепер можна формувати трюфелі. Щоб було зручніше, використовуйте рукавички. Беремо невелику кількість шоколадної маси, формуємо кульку і обвалюємо у вафельній крихті.
    Формуємо цукерки-трюфелі
  8. Повторюємо так з кожною цукеркою. Готові трюфелі найкраще відправити в холодильник хоча б хвилин на 30 в холодильнику. Вони затвердіють, стануть щільніше і смачніше.

    Смачного!
Час приготування: 1 година
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Шоколадні трюфелі без випічки - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 510 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 37)
Ключові слова: Десерти / Солодощі

Шоколадні трюфелі без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com