Відкрити категорії

Шоколадний мус


Шоколадний мус


Сьогодні рецепт дуже простого, смачного і швидкого в приготуванні десерту. Буває таке, що гості ось-ось уже на порозі, а часу на готування десерту зовсім мало, от і його можна приготувати за короткий час. Спробуйте цей повітряний смачний шоколадний мус.

Інгредієнти:
шоколад - 200 г;
вершки - 8 ст. л;
яйця – 4;
цукрова пудру - 2 ст. л.

Процес приготування шоколадного мусу.


Для початку шоколад розтопити гарячими вершками. Для смаку можна додати будь-який лікер, в даному випадку – апельсиновий.

11

Рекламний блок
Приблизно через 5 хвилин шоколад розтане і тоді його можна легко змішати з вершками.

22


Окремо збиваємо 4 жовтки з цукровою пудрою. Збивайте до тих пір, поки жовтки не побіліють і не збільшаться в об'ємі.

33


Точно також збиваємо 4 жовтки.

44


Тепер залишилося з'єднати жовтки і білки з шоколадом. Білок найкраще вмішувати в 2 етапи лопаткою або ложкою зверху-вниз, т мус збереже максимум свого обсягу.

55


Як тільки все добре перемішалося, можна перекладати в креманки або маленькі стаканчики. Мус обов'язково повинен постояти пару годин у холодильнику. Коли шоколад охолоне, можна десерт подавати до столу. Прикрашаємо за власним смаком.

66


Смачного!

Рекламний блок
Шоколадний мус


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com