Відкрити категорії

Молочний кисіль


Молочний кисіль


Сьогодні приготуємо десерт з дитинства - молочний кисіль. Він буде густим і ніжним як мус, а саме головне – дуже смачним!

Інгредієнти:
молоко - 800 мл;
картопляний крохмаль - 4 ст. л.;
цукор - за смаком;
ванільний цукор - 1 ч. л.

Процес приготування молочного киселю.


Картопляний крохмаль пересипаємо в чашку і заливаємо молоком. Добре перемішуємо.

11

Рекламний блок
Проціджуємо молочно-крохмальну суміш через сито.

22


Переливаємо молоко в каструлю, додаємо цукор, ванільний цукор, добре перемішуємо. Доводимо молоко до кипіння.

33


В кипляче молоко тонкою цівкою вливаємо молочну суміш і, помішуючи, проварюємо 3-4 хвилини. Розливаємо кисіль по креманкам.

44


Даємо киселю охолонути, а потім відправляємо в холодильник на пару годин.

55


Згадайте своє дитинство разом зі своїми дітьми - приготувати цей легкий, швидкий і смачний десерт. Молочний кисіль можете прикрасити на свій смак: шоколадом, ягодами, фруктами, варенням або джемом. Смачного!

Рекламний блок
Молочний кисіль


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com