Відкрити категорії

Глазуровані сирки


Глазуровані сирки


Сьогодні будемо готувати дуже смачні глазуровані сирки. Їх я буду готувати з молочним шоколадом, але найкраще вони виходять з чорним шоколадом. На жаль, моя сім'я не любить чорний шоколад, тому і готую за цим варіантом. Щоб сирки були більш корисними, замініть сир Філадельфія на звичайний сир, а молочний шоколад на чорний. На Ваш смак можна додати будь-які сухофрукти.

Інгредієнти:
шоколад - 200 г;
сир "Філадельфія" - 250 г;
цукор-пудра - 5 ст. л.;
масло вершкове - 70 г;
ванільний цукор - 1шт.

Процес приготування сирків.


В чашу міксера додамо вершковий сир Філадельфія і вершкове масло (все кімнатної температури), додати цукор-пудру і ванільний цукор. Збиваємо міксером приблизно 3-4 хвилини.

11


Шоколад поламаємо на маленькі шматочки. У нас вже закипіла вода і ми будемо розтоплювати шоколад на водяній бані, поки він повністю не перетвориться в рідкий.

22

Рекламний блок
Для приготування глазурованих сирків я буду використовувати ось таку силіконову форму, але також можна використовувати силіконові формочки для мафінів (до речі в ній робити легше).

33


Кожну окрему формочку добре змащуємо шоколадом як боки так і дно. Після того, як ми змажемо всі комірки шоколадом, відправимо форму в морозильну камеру на 10-15 хвилин, щоб шоколад добре застиг.

44

Що робити якщо немає форми?


Якщо у вас немає ніякої силіконової форми для глазурованих сирків, робимо наступним чином: з начинки, яку ми приготували, ми робимо ковбасу, загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин, потім нарізаємо на потрібні нам за величиною шматочки і потім кожен шматочок мочаємо в розтоплений шоколад і знову відправляємо в холодильник на 10 хвилин.

10 хвилин пройшло, зробимо ще один шар. Замазуємо всі розводи, які ми не замазали першим шаром і все дуже легко виправляється. Знову відправимо в морозилку на 10-15 хвилин, щоб шоколад застиг, а потім будемо наповнювати начинкою.

55


Кожну комірку ми наповнюємо начинкою. Я це роблю за допомогою звичайного поліетиленового пакету. Можете робити і кондитерським шприцом, але обов'язково потрібно стежити, щоб потім не було ніяких порожнеч, трамбуємо після наповнення все ложкою.

66


Далі зверху змащуємо все розтопленим шоколадом і знову відправимо в морозилку на 30 хвилин.

77


30 хвилин пройшло і виймаю нашу глазуровані сирки з наших форм.

88


Приємного всім апетиту.

99


Готуєте з гарним настроєм і у вас все вийде.

Рекламний блок
Глазуровані сирки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com