Відкрити категорії

Банани в шоколаді


Банани в шоколаді


Сьогодні приготуємо такі смачні ласощі як банани в шоколаді. Готуються вони швидко, а на смак і вигляд виходить дуже цікавими. Отаке бананове ескімо в шоколадній глазурі з горіхами - дивовижне частування до кави або чаю. Любителі бананів і шоколаду обов'язково оцінять цей десерт.

Інгредієнти:
банани – 3 штуки;
горіхи будь-які – 70 г;
гіркий шоколад – 100 г;
молочний шоколад – 100 г.

Кількість порцій: 9

Харчова цінність на 100 г: білки – 4,2 г; жири – 15,2 г; вуглеводи – 27,1 г; Калорійність – 162,5 ккал

Процес приготування десерту.


Горіхи подрібнюємо не дуже дрібно і насипаємо в дрібну столову тарілку, щоб було зручно обвалювати банани.

11


Гіркий шоколад ставимо розтоплюватися на водяну баню. Перемішуємо для рівномірного танення.

22

Рекламний блок
Поки шоколад розтоплюється, ми почистимо банани і поріжемо кожен з них на три частини поперек. Вставимо в кожну частину палички для морозива або канапе. Я використовувала для цього довгу частину від одноразової вилки.

33


Коли шоколад розтопився, беремо банан і занурюємо його в глазур. Якщо деякі місця залишилися білими, то можна розмазати шоколад по банану чайною ложечкою.

44


Поруч з плитою розташуйте тарілку з горіхами, щоб відразу ж обвалювати банани в горіхах.

55


Обкатуйте кожен шматочок банана добре, щоб не було порожніх місць. Можна посипати руками, щоб весь шоколад, по можливості був покритий горіхами. Інакше при застиганні банани можуть прилипнути до тарілки і шоколад відшарується.

66


Готові банани складаємо на іншу тарілку з горіхами. У такому вигляді ставимо на кілька хвилин в морозильну камеру.

77


Застиглі банани можна подавати до чаю або кави.

Рекламний блок
Банани в шоколаді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com