Відкрити категорії

Вишневе морозиво


Вишневе морозиво


Доброго часу доби всім! Милі господині, пропоную вам ще один рецепт дуже смачного, по-літньому освіжаючого, дуже простого і швидкого у приготуванні вишневого морозива.

Все, що нам для цього знадобиться - це блендер і кілька простих інгредієнтів.

Інгредієнти:
вишня - 250 г;
сметана 20% - 150 г;
цукор пісок - 100 г (у відношення цукру, маленька заміточка - брати його треба за смаком, в залежності від кислоти вашої вишні і від ваших уподобань);
згущене молоко - 100 г.

Спосіб приготування вишневого морозива.


Для початку очищаємо від кісточок вишні.

11


Кладемо їх в чашу блендера, додаємо цукровий пісок і збиваємо до отримання однорідного вишневого пюре.

22

Рекламний блок
Ось такого.

33


Додаємо до нашого вишневого пюре сметану, збиваємо.

44


Додаємо згущене молоко. Збиваємо все добре ще разок.

55


Ось власне і все! Сам процес приготування маси для заморожування займає не більше п'яти хвилин. Тепер розливаємо наше морозиво у формочки, в яких ви будете його заморожувати. У мене силіконові - дуже зручно для морозива.

Можна заморозити в пластикових стаканчиках або в пластиковому контейнері.

66


І ставимо в морозильну камеру на 3-5 годин до повного застигання.

77


Так виглядає вже застигле морозиво, на поверхні бульбашки застиглі (від збивання).

88


Морозиво виходить в міру повітряним, не дуже м'яким, але і не "дубовим". За смаком - особисто мені дуже сподобалося. Чоловікові теж! Смак - насичено вишневий, з кислинкою, яка відмінно відтіняє солодким смаком згущеного молока. Колір - шалено красивий, і без будь-яких штучних барвників!

Рекламний блок
Вишневе морозиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Tanya
Спасибо за рецепты!))
фото
Даша
Спасибо за такие рецепты, получилось супер!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com