Відкрити категорії

Апельсинові цукати




Інгредієнти:
Апельсини - 1 шт;
Лимон - 1 шт;
Грейпфрут - 1 шт;
Мандарин - 1 шт;
Цукор - 250 г;
ванілін - 1 гр.

Спосіб приготування:
Спочатку обережно зрізаємо шкірку з апельсина та інших цитрусових.

1



Можна смужечками відразу і зрізати.

2


Потім знімаємо з шкірки всю білу плівку.
Залити очищені шкірки звичайною холодною водою.

3



Змінюємо воду на свіжу кожного дня.
Коли через п'ять днів з шкірок піде гіркота, відкинути шкірки на сито, щоб стекла вся вода.

4



В цей час ставимо на вогонь воду з цукром та варимо цукати з 20 хвилин на слабенькому вогні, поки сироп загусне, а цукати стануть прозорими.

5



На деко покладемо аркуш для випічки, та розложимо цукати, бажано рідко та поставити сушитися в духовку.

6



Потім візьмемо цукор та виваляємо в ньому цукати.

7



Можна використовувати для приготування кондитерських виробів, або просто їсти як цукерки.

Смачного!


Апельсинові цукати


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com