Відкрити категорії
Паштет з індюшиної печінки

Паштет з індюшиної печінки


Інгредієнти:
Індича печінка 400 г
Шинка 150 г
Масло вершкове 75 г
Цибуля велика 1 шт.
Морква 1 шт.
Олія маслинова 50 мл
Сіль 0.75 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 г.

- Переглянути -
Переглядів: 5849   |  Коментарів 0
Закуска з печінки тріски

Закуска з печінки тріски


Інгредієнти:
Печінка тріски в маслі 150 г
Яйця курячі 3 шт.
Сіль
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 12 мл
Часник 2 зубчика.

- Переглянути -
Переглядів: 10482   |  Коментарів 0
Террін з куркою

Террін з куркою


Інгредієнти:
Куряче філе 650 г
Цибуля 1 шт.
Часник 3 зубчика
Горіхи кедрові 3 ст. л.
Батон з висівками 0.5 шт.
Маслинова олія 3 ст. л.
Базилік зелений свіжий 1 пучок
Петрушка свіжа 0.5 пучок
Перець чорний мелений
Яйця курячі 1 шт.
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 8829   |  Коментарів 0
В'ялена куряча грудка

В'ялена куряча грудка


Інгредієнти:
Куряча грудка 3 шт.
Сіль 3 ст. л.
Паприка солодка мелена 1 ст. л.
Перець червоний мелений 2.5 ч. л.
Часник 4 зубчики.
Перець чорний мелений 4 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8058   |  Коментарів 0
Помилкові котлети

Помилкові котлети


Інгредієнти:
Баклажани 1 шт.
Батон 0.5 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Свинина - м'якоть 350 г
Олія соняшникова рафінована 300 мл
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 8805   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Контакти: wagcooking@gmail.com