Відкрити категорії

Овочеві канапе


Овочеві канапе


Інгредієнти:
Батон - 6 скибочок
Морква - 1 шт середньої величини
Перець солодкий - 1 штука середньої величини
Помідори - 1 штука середньої величини
Сир плавлений м'який - 2 столових ложки
Каперси - 1 столова ложка
Печериці мариновані - 6 штук
Приправа «чилі» - 1 щіпка
Зелень кропу - за смаком
Перець чорний мелений, сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
Багато залежить від того, який саме батон у вас в наявності. Якщо звичайний, то відріжемо від його шість скибочок і очистимо їх від скоринки. Якщо «Французький», тонкий, то скибочок має бути і більше, 10 штук. Але від скоринки його очистити теж не завадить. У ряді рецептів канапе хліб рекомендується попередньо обсмажити на вершковому маслі. В цьому рецепті робити це не обов'язково. Так що, вирішуйте самі. Вийде і так, і так смачно.

Овочеві канапе



Приготуємо пасту для намазки. Насамперед, нашу морквину натремо на дрібній-дрібній терці. Перець очистимо від насіння і стінок і дрібно наріжемо. Чим дрібніше, тим краще. Помідор теж дрібнесенько поріжемо. Всі овочі треба змішати в однорідну масу, додавши туди ж у процесі змішування м'який сир, сіль, перець і приправу.

Рекламний блок

Овочеві канапе



Приготуємо печериці. Тут все просто. Відкриємо банку, зіллємо рідину. Самі гриби, якщо вони великі, можна розрізати, але не дуже дрібно. На кожну нашу «канапушку» повинен бути один вагомий шматочок печериці. А якщо вони дрібні, то і різати не треба.

Овочеві канапе



Тепер формуємо канапе. Якщо у нас великі шматки батона, то кожен треба розрізати навпіл. Якщо ми використовуємо «Французький», то різати не треба. А зараз кожен шматочок намажемо пастою з овочів, укладемо в неї шматок або цілий невеликий печериці.

Овочеві канапе



Залишилося прикрасити зверху зеленню і каперсами.

Овочеві канапе



Краще всього, якщо на одному великому блюді у вас «зустрінуться» канапе, зроблені за різними рецептами. До речі, запропонована вище паста для намазки може служити основою для самих різних кулінарних експериментів.

Овочеві канапе



Смачного!

Поради:

- Намагайтеся вибрати саме сир, а не сирний продукт. Перший зроблений з натурального молока, а в другому ви можете зустріти все, що завгодно. Непогано, якщо ваш сир буде містити гриби, зелень. Такі сорти зараз теж зустрічаються.

- Можна використовувати для прикраси канапе і маслини. Їх смак відмінно поєднується з печерицями.

Рекламний блок
Овочеві канапе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com