Відкрити категорії

Гарбузове тісто для піци




Інгредієнти:
120 г - гарбуза
100 мл - води
1 шт - яйце
20 г - дріжджі свіжі
3 ст. л. - олії соняшникової рафінованої
3 г - солі
1 ст. л. - цукру
430 г - борошна.

Спосіб приготування:
Для приготування гарбузового тіста нам знадобиться гарбуз, яйце, живі дріжджі, сіль, цукор, борошно, олію.

Дріжджі перетерти з цукром і залишити на 3-4 хвилини в теплому місці.

Гарбузове тісто для піци



Гарбуз очистити і відварити у воді до готовності.



У дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою і 2 столові ложки борошна. Розмішати.

Поставити на 15-20 хвилин в тепле місце . Опара підросте.



В опару додати яйце, сіль, решту борошна.

Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість по потребі.

Замісити м'якеньке тісто.



Поставити на 50 хвилин в тепле місце , обминаючи тісто за цей час 2 рази.



Тісто готове. З такого тіста вийде 3 середніх піци.

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/tykvennoe-testo-dlya-piccy

Гарбузове тісто для піци


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com