Відкрити категорії

Бутерброд з баклажаном


Бутерброд з баклажаном


Інгредієнти:
хліб чорний - 0,5 булки

Рекламний блок
баклажан - 2 шт.
часник - 1 зубок
майонез - 2 стол.ложки
сіль за смаком
рослинна олія для смаження
борошно.

Приготування:
Баклажани очистити від шкірки, порізати кружальцями (приблизно 0,5 см. товщиною). Кожен кружок баклажана з 2-х сторін обваляти в борошні й обсмажити також з кожного боку на рослинній олії. І, кожен обсмажений кружок баклажана, покласти на серветку (щоб зайве масло стекло, буквально на 5-10 секунд), потім покласти в глибоку тарілочку, і, поки він гарячий, розтерти виделкою до виду кашки.

Коли всі баклажани будуть розтерті, додати в них трохи (буквально маленьку щіпку) солі за смаком, 1 зубок часнику, майонез. Все ретельно перемішати і намазати на чорний хліб. Смачного.

Рекламний блок
Бутерброд з баклажаном


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com