Домашнє пиво
Інгредієнти:
хмелю - 50 гр.,
ізюм - 50 гр.,
вина - 50 мл.,
цукру - 1,25 кг.,
солоду - 1,5 кг.,
дріжджів - 1/10 скл.
Спосіб приготування:
Змішати 100 мл води, вино і цукор в каструлі. Додати хміль і родзинки, довести до кипіння і варити протягом 25-35 хвилин, помішуючи.
Процідити рідину через марлю і додати солод. Додати 8-9 літрів води і ще раз прокип'ятити.
Остудити до температури 30 градусів і додати дріжджі.
Перемішати і дати постояти 8-9 днів, періодично знімаючи піну. Готове пиво розлити по пляшках і зберігати в прохолодному темному місці.
Смачного!
ChiefCook
2013-07-03
Рекомендуємо кулінарні рецепти: