Відкрити категорії

Глінтвейн по-піратськи


Глінтвейн по-піратськи


Інгредієнти:
Вино червоне сухе 300 г
Цедра (лимона, апельсина) за смаком
Кориця 1 г
Гвоздика 1 г
Мускатний горіх 1 г
Мед 20 г
Коньяк 50 г
Спеції за хорошою щіпці або за смаком (якщо немає ваг)

Рекламний блок

Приготування:
Змішуємо вино і цедру цитрусових, додаємо коньяк.
Додаємо мед і пряності. Підогріваємо наш глінтвейн до 50С-60С, не кип'ятити! Перед подачею процідити.

1. Напій після підігрівання краще трохи настояти, щоб спеції розкрилися і віддали свій аромат. Настоюють глінтвейн в закритій ємності і в теплому місці.
2. Для приготування напою краще використовувати цілі, а не мелені прянощі. Мелені прянощі гірше фільтруються і під час прийому напою можуть потрапити в ротову порожнину, що створить неприємні відчуття.
3. Глінтвейн не кип'ятять, а тільки нагрівають.
4. Для приготування напою можна взяти порівну біле і червоне сухе вино.
5. У рецепті можна замінити мед цукром.

Глінтвейн - традиційний напій для народів скандинавських країн, австрійців, німців і англійців. Глінтвейн являє собою суміш вина і прянощів, нагріту до гарячого стану. Особливу популярність глінтвейн набуває в холодну пору року: його роблять на зимових святах і гуляннях, їм зігріваються в непогожі осінні дні. Найкраще для готування глінтвейну підходить сухе або напівсухе червоне вино. Іноді в нього додають ром або коньяк.

Рекламний блок
Глінтвейн по-піратськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com