Відкрити категорії

Шоколадний глінтвейн




Інгредієнти:
100 мл напівсухого червоного вина
1 десертна ложка води
2 плитки шоколаду
кориця на кінчику ножа.

Приготування.
У турку покласти шоколад, залити водою. Поставити на вогонь, щоб шоколад розтопився. Додати корицю. Дати настоятися 10 хв.

В емальовану каструльку налити вино і трохи підігріти. Влити в вино розтоплений шоколад постійно помішуючи і нагріти глінтвейн градусів до 70, тобто щоб не встигли навіть бульбашки утворитися.

Налити у високий фужер з товстого скла і вживати гарячим!


Шоколадний глінтвейн


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com