Відкрити категорії

Як зробити гоголь-моголь




Інгредієнти:
12 жовтків;
125 г цукру;
2 ст. л. коньяку;
1 ст. л. апельсинового лікеру або лімончелло, за бажанням;
2 ст. л. апельсинового або лимонного соку;
1 ч. л. цедри апельсина або лимона.

Приготування.
1. Жовтки збийте міксером з цукром на середній швидкості протягом 4 хв., поки не отримаєте пишну світлу піну.

1


2. Додайте коньяк, лікер (якщо використовуєте) і апельсиновий або лимонний сік. Збивайте міксером на великій швидкості ще 4 хв, поки маса не загусне.

2


3. Розлийте гоголь-моголь по десертним келихах, посипте цедрою і приберіть на 1 год. в холодильник, після чого подавайте.

3

Як зробити гоголь-моголь


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com