Відкрити категорії
Як приготувати глінтвейн
- Переглянути -
Переглядів: 2939   |  Коментарів 0
Кривава Мері
- Переглянути -
Переглядів: 3735   |  Коментарів 0
Мохіто в домашніх умовах
- Переглянути -
Переглядів: 4930   |  Коментарів 0
Як зробити гоголь-моголь
- Переглянути -
Переглядів: 2453   |  Коментарів 0
Домашнє пиво

Домашнє пиво


Домашнє пиво, яке ви можете зварити самостійно не піддаючи ні фільтрації ні пастеризації, зберігши всі його первинні властивості і смак. Домашнє пиво після закінчення головного бродіння відразу розливають по пляшках, де пиво і дозріває. Це живе пиво, яке продовжує дозрівати і покращувати свій смак до моменту відкриття пляшки. Для зберігання домашнього пива вибирайте пляшки з темного скла. Домашнє пиво краще вжити протягом 2 тижнів, так як під впливом світла і низької температури пиво може помутніти, стати кислим або втратити смак. Не допускайте замерзання пива.

- Переглянути -
Переглядів: 6314   |  Коментарів 0
1 2 3

Алкогольні напої кулінарні рецепти.


Поряд з напоями безалкогольними бувають алкогольні напої. Алкогольні напої - це напої, що містять етиловий спирт. Спирт іменується алкоголем, звідси й назва всієї групи. За змістом спирту в тому чи іншому алкогольному напої судять про весь напій в цілому. До прикладу, є алкогольні напої з низьким, середнім і високим вмістом алкоголю.

Напої з високим вмістом етилового спирту носять назву міцні алкогольні напої. Самий алкогольний напій на сьогоднішній день - це медичний спирт 80-ти градусів. Міцніше поки ще нічого не придумали. Втім, у чистому вигляді мало хто ризикне пити його. Як правило, його розбавляють водою, в результаті отримуючи щось подібне горілки.

Слабоалкогольні спиртні напої - це так звані «жіночі» напої, в першу чергу. Серед них виділяються: лікер, вермут, легке шампанське, десертне вино. Пиво також відноситься до слабоалкогольних, хоча сьогодні виготовляються і дуже міцні сорти пива.

Алкогольні напої в домашніх умовах зробити вийде лише за наявності певних умов. Якщо, приміром, поставити бродити ягоди, в підсумку вийде слабке вино. Щоб вино стало більш міцним, до нього додають горілку або спирт. Домашній спирт в народі називається самогон. Його женуть з самих різних продуктів, найпоширеніший серед яких - картопляне лушпиння. Домашній спирт, перегнаний з макухи винограду іменується чача. Чача - це міцний грузинський самогон.

Алкогольні напої входять в основу багатьох коктейлів, не всі з яких можна назвати міцними. Також з алкогольних напоїв готується крюшон.

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua