Інгредієнти:
Для дріжджового тіста холодного приготування:
(спосіб приготування тіста є на сайті).
Борошно пшеничне 2.5 ст.
Молоко 0.5 ст.
Яйця курячі 1 шт.
Сухі дріжджі 6 г.
Цукор 2 ст. л.
Сіль 0.25 ч. л.
Масло вершкове 100 г.
Для начинки:
Сир твердий 200 г.
Яйця курячі 3 шт.
Сметана 3 ст. л.
Сіль 1 щіпка.
Для змазування булочок:
Яйця курячі 1 шт.
Інгредієнти:
Заморожені креветки очищені 100 г
Яйця курячі 2 шт.
Цибуля зелена 70 г
Сир Фета 150 г.
Олія оливкова 2 ст. л.
Сіль 1 щіпка.
Інгредієнти:
Тісто на бісквіт:
1/2 банки згущеного молока (густого, хорошої якості)
200 мл сметани не нижче 20%
1 ч. л. соди
1/2 чашка цукру
1 пачка ванільного цукру
180 г пшеничного борошна (1 склянка)
За бажанням можна зробити шоколадний бісквіт. Для цього додати 2 ст. л. какао.
Сироп:
200 г цукру
вода.
Грильяж:
150 гр. фундука,
100 г цукру.
Крем заварний:
500 мл молока,
200 г цукру
50 гр. вершкового масла
50 гр. муки
Пакетик ванільного цукру.
Крем сметанний:
500/400 мл сметани (краще 30%)
150 гр. ванільною або простий цукрової пудри.
Інгредієнти:
Для салату:
Картопля 3 шт.
Сіль 1 ч. л.
Майонез 320 г
Олія соняшникова рафінована 100 мл
Цибуля зелена 1 пучок
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Сир твердий 250 г
Яйця курячі 4 шт.
Гриби печериці 300 г
Свинячий язик 340 г
Перець чорний мелений 2 щіпка.
Для прикраси:
Помідори 2 шт.
Каперси 2 шт.
Петрушка свіжа 0.25 пучок
Маслини без кісточок 80 г.