Відкрити категорії
Булочки-троянди з сирною начинкою


Інгредієнти:
Для дріжджового тіста холодного приготування:
(спосіб приготування тіста є на сайті).
Борошно пшеничне 2.5 ст.
Молоко 0.5 ст.
Яйця курячі 1 шт.
Сухі дріжджі 6 г.
Цукор 2 ст. л.
Сіль 0.25 ч. л.
Масло вершкове 100 г.

Для начинки:
Сир твердий 200 г.
Яйця курячі 3 шт.
Сметана 3 ст. л.
Сіль 1 щіпка.

Для змазування булочок:
Яйця курячі 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 10 143   |  Коментарів 0
Салат з креветками


Інгредієнти:
Заморожені креветки очищені 100 г
Яйця курячі 2 шт.
Цибуля зелена 70 г
Сир Фета 150 г.
Олія оливкова 2 ст. л.
Сіль 1 щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 10 737   |  Коментарів 0
Десерт із заварним кремом


Інгредієнти:
Тісто на бісквіт:
1/2 банки згущеного молока (густого, хорошої якості)
200 мл сметани не нижче 20%
1 ч. л. соди
1/2 чашка цукру
1 пачка ванільного цукру
180 г пшеничного борошна (1 склянка)
За бажанням можна зробити шоколадний бісквіт. Для цього додати 2 ст. л. какао.

Сироп:
200 г цукру
вода.

Грильяж:
150 гр. фундука,
100 г цукру.

Крем заварний:
500 мл молока,
200 г цукру
50 гр. вершкового масла
50 гр. муки
Пакетик ванільного цукру.

Крем сметанний:
500/400 мл сметани (краще 30%)
150 гр. ванільною або простий цукрової пудри.

- Переглянути -
Переглядів: 12 433   |  Коментарів 0
Салат оригінальний


Інгредієнти:
Основні продукти:
Оселедець солоний 180 г
Перець чорний мелений 1 г
Суміш перців 1 г
Сіль 1 г
Цибуля фіолетова 60 г
Часник 1 зубчик
Буряк 250 г
Майонез 3 ст. л.
Сир Гауда 70 г
Морква 70 г
Картопля 270 г

Для прикраси:
Цибуля фіолетова 0.5 шт.
Цибуля зелена 20 г
Журавлина свіжа 30 г.
- Переглянути -
Переглядів: 10 586   |  Коментарів 0
Салат поляна


Інгредієнти:
Для салату:
Картопля 3 шт.
Сіль 1 ч. л.
Майонез 320 г
Олія соняшникова рафінована 100 мл
Цибуля зелена 1 пучок
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Сир твердий 250 г
Яйця курячі 4 шт.
Гриби печериці 300 г
Свинячий язик 340 г
Перець чорний мелений 2 щіпка.

Для прикраси:
Помідори 2 шт.
Каперси 2 шт.
Петрушка свіжа 0.25 пучок
Маслини без кісточок 80 г.

- Переглянути -
Переглядів: 28 368   |  Коментарів 0
1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 40
Контакти: wagcooking@gmail.com