Ця святкова закуска завжди є прикрасою столу і піде на ура. Корж в рулеті виходить дуже ніжним і пористим, з цікавим смаком, ну, а начинка - солона червона рибка зі сметаною, кропом і перцем - смачна за визначенням.

Інгредієнти:
1 кг. замороженого морського коктейлю,
мікс салатів 1 упаковка,
1 цибулина,
5 зубчиків часнику,
вершкове масло 100 г,
250-300 гр. 33% вершків,
баночка червоної ікри (140 гр.),
маленький плавлений сирок "Дружба",
сіль і перець.
Інгредієнти:
Куряча грудка 400 г
Печінка куряча 150 г
Рослинна олія 20 мл
Гірчиця 2 ч.л.
Китайський салат (китайська капуста, капуста пекінська) 200 г
Лимонний сік 30 мл
Груші (140 г) 2 шт.
Сметана 150 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Вершкове масло 20 г
Сіль ½ ч.л.
Мелений перець чилі ¼ ч.л.
Інгредієнти:
Кукурудза консервована 1 банка
Шинка 200 г
Помідори 2 шт.
Батон французький 0.2 шт.
Часник 1 зубчик
Майонез 200 г
Сіль 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Інгредієнти:
Для салату:
Куряча грудка копчена 300 г
Морква 1 шт.
Лаваш тонкий 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Цибуля зелена пів пучка
Свіжий кріп пучок
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 2 щіпки.
Для заправки:
Майонез 150 г
Гірчиця французька (із зернятками) 0.5 ст. л.