Сирна запіканка в мультиварці



Сирна запіканка в мультиварці

Інгредієнти:
Сир - 600 г,
Яйця - 3 штуки,
Цукор - половина склянки,
Ванільний цукор - 3 пачки по 10 г,
Какао - 2-2,5 ст. л.,
Борошно - 3 ст. л.,
Вершкове масло - 30 г.

Спосіб приготування:
Сир кладемо в чашу кухонного комбайна. Розбиваємо яйця і відправляємо слідом за сиром. Туди ж кладемо звичайний цукор і цукор зі смаком ванілі, а також всю муку.
Перемішуємо в комбайні на невеликій швидкості до тих пір, поки маса не стане однорідною. За консистенцією вона не повинна бути твердою.

 

1


Ділимо цю масу на 2 однакові частини. Одну перекладаємо в глибоку тарілку, а другу залишаємо в чаші.
Додаємо до сирної маси, залишеної в чаші, какао. Включаємо кухонний комбайн, щоб новий інгредієнт добре перемішався з масою і надав їй рівномірний коричневий колір.

 

2


Змащуємо нижню третину чаші мультиварки вершковим маслом - стільки місця займе запіканка. Беремо 2 ложки світлої сирної маси і розподіляємо її по дну чаші.

 

33

 

Зверху наносимо шар коричневої маси.

 

44


Потім знову білу. Четвертим і останнім шаром робимо коричневу масу. Добре закінчувати саме темним кольором, тому що верх запіканки, виготовленої в мультиварці, зазвичай не підрум'янюється. Шоколадний шар відмінно приховує цей недолік.

 

55


Ставимо в чашу мультиварки і включаємо в режимі «Випічка» на 1 годину. Коли цей час мине, не відкриваємо одразу ж кришку. Потрібно почекати ще хвилин 40-50, щоб запіканка охолола і при нарізці зберігала форму.

 

66

 

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок