Запіканка з печінки



Запіканка з печінки

Інгредієнти: 
Молоко - 1 склянка,
Печінка яловича - 1 кг.,
Гречана крупа - 1 склянка,
Сир твердий - 100 г.,
Морква - 1 шт.,
Яйця - 3 шт.,
Цибуля - 2 шт.,
Сіль,
Перець.

Спосіб приготування:
Печінку замочуємо в молоці, і тримаємо там хоча б годину.
Тим часом відваримо гречку, на воді або бульйоні.

 

фото 1


Моркву і цибулю миємо, чистимо і нарізаємо для обжарювання.
Підсмажимо на олії овочі, поки цибуля не стане зовсім прозорою. Остуджуємо.

 

фото 2



Тепер підготовлену печінку і суміш зі сковорідки перекручуємо на м'ясорубці, або збиваємо в блендері.

 

фото 3


Збиваємо в окремій мисочці яйця. Додаємо тертий сир.

 

фото 4


Домішуємо до маси гречку.

 

фото 5



Солимо, перчимо масу за смаком. Все перемішуємо і викладаємо на деко, застелене плівкою або папером для запікання.

 

фото 6фото 6


Відправляємо деко в розігріту духовку на годину.

 

фото 7фото 7


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Наталія
А де в списку інгредієнтів було написано кількість яєць?
фото
naumenko
Яйця - 3 штуки.
фото
Христина
а при якій температурі запікати?
фото
naumenko
Запікаємо при середній температурі, 180 градусів.
фото
Христина
ДУЖЕ СМАЧНО !!!! РЕКОМЕНДУЮ !!!!
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок