Швидка паска



Швидка паска


Інгредієнти:
молоко 0,5 літра,
дріжджі 75 грам.,
борошно 1 - 1,3 кг.,
яйця 5 штук (великі домашні),
масло вершкове 200 гр.,
цукор 300 гр.,
ванільний цукор 1 пакетик,
родзинки 0,5 стак.,
білок 2 штук (на глазур),
цукрова пудра 100-120 Грам (на глазур),
сіль 1 щіпка,
посипання за смаком.

Спосіб приготування:
Молоко розігріти до 38-40 градусів, розчинити в ньому дріжджі, додати столову ложку цукру, 0,5 кг борошна, розмішати до однорідної маси, залишити в теплі.

Накрити миску з опарою рушником і залишити в спокої на 30 хвилин. За цей час маса зросте щонайменше вдвічі. Масло витягнути з холодильника і поставити в тепло, щоб воно стало м'яким.

Відокремлюємо жовтки збиваємо в піну з цукром і сіллю. З'єднуємо з опарою. Додаємо розм'якшене масло, збиваємо масу міксером.

Окремо збиваємо білки та вводимо їх в загальну масу. Перемішуємо. Додаємо родзинки, ще раз перемішуємо.

З рештою борошна вимішуємо тісто. Не перестарайтеся! Тісто не повинно бути крутим, але й до рук не повинно липнути. Залишаємо тісто на 1 годину - підніматися.

Швидка паска



Збиваємо тісто, заповнюємо ним третю частину форми, даємо піднятися у формі (можна накрити форми рушником). Випікаємо при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

Швидка паска



Збиваємо глазур з пудри і білків. Змащуємо ще гарячі паски. Прикрашаємо посипкою.

Швидка паска


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Тетяна
Паска вийшла пречудова! Тісто не важке в приготуванні. Випічка смачна! Дякую за рецепт.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок