Творожне печиво
Інгредієнти:
750 г - сир (творог),
10 шт - яйця,
500 г - маргарин (молочний),
15 г - соди,
400г - цукор + близько 100г на посипку,
1500г - борошно.
ванільний цукор .
Виходить 3 кг. печива. Тому потрібно брати для меншої кількості пропорційно.
Спосіб приготування:
Додаємо в творог цукор, пкеремішуємо.
Збиваємо блендером до пишної маси.
Збиваємо яйця, додаємо в творожну масу.
Додаємо розмягчений маргарин. Якщо він зберігався в холодильнику, можна потерти на крупну терку і через короткий проміжок часу маргарин буде таким, як потрібно.
Змішуємо борошно з содою. добавляємо в творожну суміш.
Замішуємо тісто. Воно повинно вийти крутим.
Розкочуємо добре вимішене тісто, рівномірно посипаємо зверху спочатку цукром, а потім ванільним цукром. Вкочуємо легенько качалкою цукор в тісто та нарізаємо на рівні квадратики і викладаємо на лист. Лист змазувати не потрібно.
Ставимо лист у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати печиво хвилин 20-25. Духовку не відкривати, щоб не осіло.
Смачного!