Утоплене дріжджове тісто



Утоплене дріжджове тісто


Інгредієнти:
Маргарин 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Сіль 0,5 ч. л.
Цукор 15 р
Свіжі дріжджі 20 г
Молоко 250 мл
Борошно пшеничне 500 г.

Спосіб приготування:
Для приготування утопленого дріжджового тіста нам знадобиться маргарин, яйце, борошно, цукор, сіль, свіжі дріжджі, молоко.

Утоплене дріжджове тісто



Дріжджі розтерти з цукром.

Утоплене дріжджове тісто



Повинна утворитися однорідна маса.

Утоплене дріжджове тісто



Додати тепле молоко (близько 37 °С) і 6 столових ложок борошна.

Утоплене дріжджове тісто



Ретельно розмішати.

Утоплене дріжджове тісто



Поставити в тепле місце на 15-20 хвилин.

Утоплене дріжджове тісто



Додати м ’ яке масло шматочками, збите з сіллю яйце.

Утоплене дріжджове тісто



Вмішати борошно, залишивши від загальної кількості 50 г для подальшого домісу. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.

Утоплене дріжджове тісто



Набрати в глибокий посуд дуже холодну воду і опустити в неї тісто.

Утоплене дріжджове тісто



Через 10 хвилин тісто спливе. Чим краще вымешано тісто, тим швидше воно спливе.

Утоплене дріжджове тісто



Дістаємо тісто, промокаємо серветкою, домішуємо борошно. Даємо тісту відпочити 15 хвилин в теплому місці. Тісто готове до роботи!

Утоплене дріжджове тісто
  Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/drozhzhevoe-testo-utoplennik



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок