Шарлотка



Шарлотка


Інгредієнти:
200 г борошна,
200 г цукру,
500 г яблук,
5 яєць,
Пакетик ванільного цукру.
За бажанням щіпку кориці.
Масло сливочне для змащування форми.

Спосіб приготування:
Яйця добре збити з цукром, щоб суміш збільшилася в 2 рази (це займе десь 10 хвилин).

Шарлотка



Додати борошно, ванільний цукор та обережно перемішати.

Шарлотка



Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати невеличкими дольками. Присипати корицею.

Шарлотка



Змастити маслом форму для випічки .

На дно цієї форми висипати трохи тіста.

Шарлотка



На тісто виложити майже половину яблук.

Шарлотка



На яблука вилити половину залишків тіста.

Шарлотка



На тісто викласти залишки яблук.

Шарлотка



На яблука вилити залишок тіста.

Форму помістити в духовку розігріту до 180 градусів.

Випікати шарлотку протягом 40-60 хвилин.

Шарлотка



Під час випічки ні в якому разі дверцята духовки не відкривати, щоб не сіло тісто.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Зоряна
в мене шарлотка "прилипла" до форми, форму маслом вершковим змастила, не можу витягнути з форми. Може почекати поки вистигне повністю шарлотка? Незнаю, що робити? ПІДКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА
фото
naumenko
Якщо шарлотка повністю пропечена, вона не повинна прилипнути. Може мало змащена форма. Крім того силіконова форма добре вигинається, тому вихолонувши, шарлотка добре повинна відійти від неї.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок