Білковий крем (заварний)



Білковий крем (заварний)


Інгредієнти:
Води 100 мл.
Цукру 200 г.
Білка 4 шт.

Спосіб приготування:

Залити цукор водою.

На середньому вогні варити до "проби на м'яку кульку" (десь близько 40 хвилин).

Білковий крем (заварний)



Налийте трошечки сиропу у холодну воду, щоб зробити "пробу на м'яку кульку".

Білковий крем (заварний)



Якщо можна сформувати з сиропу кульку, то він вже готовий.

Білковий крем (заварний)



Акуратно відокремити білки від жовтків. Щоб не попало ні граму жовтка. Охолоджені білки збити в крепку піну. Для того щоб білки краще збивалися, додайте дуже трохи солі.

Білковий крем (заварний)



Влити гарячий (але не киплячий) сироп у збиті білки тонкою цівкою, все ще добре збити.

Білковий крем (заварний)



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок