Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Рисовий крем з карамеллю і яблуками


Інгредієнти:
Круглозернистий Рис 120 г
Молоко 1000 мл
Цукор 150 г
Яблуко 2 шт.
Сіль 1 щіпка
Мелена кориця 1 ч. л.
Вершки 200 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування десерту вам знадобляться яблука, рис, молоко, цукор, вершки, сіль і кориця.

Почистити яблука і порізати на дрібні шматочки.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Довести молоко до кипіння, додати трохи солі (щоб молоко не втекло) і цукор (одну третину або за смаком - комусь подобається більш солодку). Додати рис, зменшити вогонь і варити, помішуючи час від часу, протягом 30-40 хвилин, або до готовності.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Яблука потушити протягом декількох хвилин, до м'якості.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Розтопити цукор на сильному вогні, трохи помішуючи.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Смачного!
Коли цукор розплавиться і візьме коричневий колір, додати підігріті вершки (100 мл) і залишити ще на кілька хвилин до утворення карамелі.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Додати яблука і перемішати, щоб вони покрилися карамеллю.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



Готовий рис перемолоти в крем у блендері або комбайні, до кремоподібного стану. Додати решту 100 мл вершків. Якщо крем вийде занадто густий, додайте трохи молока, щоб отримати потрібну консистенцію.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками



У склянку шарами викласти яблука, рис і покрити яблуками. Посипати зверху корицею і поставити в холодильник на ніч. Подавати холодним. Зберігати в холодильнику.

Рисовий крем з карамеллю і яблуками
Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/risovyjj-krem-s-karamelyu-i-yablokami



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок