Відкрити категорії

Шоколадно-вишневі вафлі


Шоколадно-вишневі вафлі


Інгредієнти:
Борошно ~ 270 г
Сода - 14 чайної ложки
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сіль - щіпка

Рекламний блок
Оцет - 1 столова ложка
Какао - 10-15г (~ 2-3 столові ложки)
Яйце - 2 штуки
Молоко ~ 200 мл
Рослинна олія - ​​2 столові ложки
Мед - 2 столові ложки
Пюре із замороженої або свіжої вишні ~ 3 4 склянки

Приготування:
Вафельницю поставити розігріватися.
В ємкості змішати муку, соду, розпушувач, сіль і какао.
В окремій ємності збити яйця, молоко, мед і масло, влити оцет і перемішати.
Змішати обидві суміші до однорідності. Додати вишню і перемішати.
Випікати в вафельниці по ~ 4 хвилини, подавати теплими.
Смачного!

P.S. Какао можна покласти і більше, тут за бажанням. З 1 порції виходить 6-8 вафель, в залежності від того, скільки наливати тіста. Густоту тіста регулювати молоком, якщо сильно густе, то додати трохи молока. Подавати можна зі збитими вершками, морозивом, згущеним молоком, варенням, шоколадним соусом і з чим душа забажає.
Пригощайтеся.

Рекламний блок
Шоколадно-вишневі вафлі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com