Чізкейк Нью-йорк



Чізкейк Нью-йорк


Батькам не завжди вдається змусити дітей їсти корисні продукти. Однак цю проблему можна легко вирішити. Наприклад, з сиру можна приготувати чізкейк, який буде не тільки смачним, але і корисним десертом. Чізкейк за смаком нічим не поступається святковим тортам, так що його цілком можна подавати до столу зі свічками, не боячись, що він не впишеться в програму свята.

Інгредієнти: (на чізкейк діаметром 24 см)
Для скоринки:
7-8 крекерів з борошна грубого помелу;
3 столові ложки масла підтопленого.

Для тіста:
4 (200-250 грам) упаковки сиру або вершкового сиру;
1 1/2 склянки цукру;
3/4 склянки молока;
4 яйця;
1 склянка сметани;
1 столова ложка екстракту ванілі;
1/4 склянки борошна.

Як приготувати чізкейк.


Густо змастіть маслом форму для запікання діаметром 22-24 сантиметри.

11


Візьміть 7-8 штук крекерів з борошна грубого помелу.

22


Помістіть крекер в кухонний процесор і подрібніть до стану крихти. Можна використовувати блендер в спеціальному режимі, але краще всього, якщо у Вас під рукою міні-процесор – він не займає багато місця і якраз підходить, коли треба щось швидко подрібнити.

33


В крайньому випадку, можна взяти вже готові панірувальні сухарі.

44


Додайте розтоплене масло.

55


Перемішайте, щоб крихти здавалися вологими, але не були занадто мокрими. Якщо потрібно, додайте ще трохи олії.

66


Всипте крихти в приготовану форму для запікання.

77


Утрамбуйте крихти, притискаючи їх до дна мірним стаканчиком або звичайною склянкою.

88


Постарайтеся сформувати хоча б невисокі стінки з крихт у формі. Потім поверніться до приготування самого чізкейку.

99


Візьміть чотири упаковки сиру або вершкового сиру.

1010


Додайте цукор.

1111


Збиваючи міксером на малих обертах, поступово вливайте молоко. Не намагайтеся зробити чізкейк дієтичним і не шкодуйте цукру.

1212


По одному додайте яйця.

1313


Після кожного яйця гарненько збийте.

1414


Додайте склянку сметани.

1515


Екстракт ванілі.

1616


Просіяти зверху чверть склянки борошна і збивайте, поки все остаточно не перемішається і не перетвориться в однорідну масу.

1717


Зчистіть грудочки зі стінок і збийте все в останній раз.

1818


Влийте сирну масу у форму для запікання поверх утрамбованих крихт.

1919


Зверху пригладьте все лопаткою. Поставте чізкейк в духовку, розігріту до 175 градусів і випікайте одну годину. Коли таймер подзвонить, вимкніть духовку і дайте чізкейку постояти за зачиненими дверима ще 5-6 годин. Остигати він повинен поступово.

2020


Остиглий чізкейк поставте в холодильник, щоб він остаточно охолодився, і можете подавати на стіл.

2121


Цей чізкейк має просто приголомшливий смак.

2222


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок