Пончики з варенням



Пончики з варенням


Начинку вибирайте на свій смак. У мене була баночка злегка перетравлених яблук з грушами. Така подоба варення. Саме його я і використовувала.

Інгредієнти:
Для тіста:
молоко – 1 склянка;
вода тепла кип’ячена або очищена – 1 стакан;
цукор – 1 ст. л.;
рослинна олія – 2 ст. л.;
дріжджі – 40 г;
борошно – 400 г.

Для начинки:
— яблучно-грушеве варення.

Приготування пончиків з покроковими фото.


Замісимо тісто. Воно якраз найважливіше в цьому рецепті. Отже, з'єднуємо молоко і борошно. Молоко по можливості беріть домашнє, жирне. Не купуєте молоко на базарі – купуйте магазинне, але з найвищим відсотком жирності. При розведенні молока водою якраз вийде непогана суміш. Ця молочна суміш повинна бути теплою, щоб дріжджі почали працювати. Додаємо трохи, 40 г живих дріжджів. Сухі тут не впораються, пишність пончиків буде не така.

11


Ще важливий компонент – цукор, дріжджі без нього не працюють. Але багато цукру теж не додаємо, ложки буде достатньо. Начинка дуже солодка, треба про це не забувати. Не забуваємо і про рослинну олію.

22


Нарешті всипаємо борошно. Поступово підмішуючи її, готуємо м'яке тісто. Залишаємо його підходити.

33


Через відведений час приступаємо до простого і швидкого формування пончиків. Відриваємо частину тіста розкачуємо його качалкою завтовшки близько 5 мм. Викладаємо частину начинки на тісто з проміжком. Накриваємо начинку другою половиною тіста. З допомогою чашки або келиха видавлюємо пончики.

44

 

55


Смажимо їх у великій кількості рослинного масла по кілька хвилин з кожного боку.

66


Таким чином, використовуємо все тісто і начинку.

77


Зауважу, що пончиків вийшло дуже багато. І з чаєм вони пішли катастрофічно швидко.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок