Булочки з повидлом



Булочки з повидлом


Булочки в моїй сім'ї - це завжди радість і гарячий чайник на плиті! Вечір стає якось затишніше, коли є таке частування.

Інгредієнти (на 12 булочок):
- півкіло магазинного тіста листкового без дріжджового;
- 120 г повидла;
- цукрова пудра.

Як приготувати булочки з повидлом.


Розкачуємо половину взятого тіста (вже розмороженого) не дуже тонко.

11


Ділимо ножем на шість частин прямокутників. З іншої половини, відповідно, теж потім зробимо такі ж 6 прямокутничків.

22


Змащуємо кожен джемом. Особливо густо намазувати не треба, все одно в цьому випадку все виявиться на обробній дошці, так що сенсу немає. Однієї-двох чайних ложок достатньо для одного прямоугольничка.

33


Замотуємо все це в рулет. Робимо не дуже щільно, щоб повидло не видавилося, а залишилося всередині.

44


Розрізаємо рулет поперек на три рівні частини. Намагаємося це робити обережно, щоб не деформувати сильно форму.

55


Викладаємо всі три частини зрізом не вбік, а вниз і вгору, в силіконові формочки. Перед цим змащуємо маслом або обполіскуємо холодною водою. Розміщуємо маленькі рулети так, щоб більш-менш однорідно заповнити форму. Дуже цікавий момент - формочки у всіх різні, тому вид булочок, які піднялися в духовці, теж буде різним!

66


Печемо в духовці з температурою в 210-230 градусів. Потримаємо їх там довше, ніж зазвичай листкове бездріжджове тісто. Скажімо, не 15 хвилин, а хвилин 25. Тому що ці булочки більш «важкі» за рахунок начинки. Ми повинні дати тісту пропектися.

77


Повидло у нас солодке саме по собі, але для чоловіка я ще посипаю булочки зверху цукровою пудрою. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок