Пророщена пшениця для салатів



Пророщена пшениця для салатів


Інгредієнти:
Пшеничні зерна - (кілька чайних ложок),
Чиста фільтрована вода.

Спосіб приготування:
Зерно можна купити в магазині чи на базарі, просто в мішках. А можна самому в полі зібрати.

11



Пшеницю добре промиваємо і заливаємо водою на 12 годин. Після чого воду зливаємо, ще раз промиваємо.

22



Вологу, набряклу пшеницю залишаємо при кімнатній температурі на 24 години(може знадобитися до 48-ми годин). Її потрібно чимось накрити, але не герметично. Оптимальний розмір ростків 1-3мм. Пророщені зерна потрібно з'їсти за добу.

33



На смак пророщені зерна пшениці чимось нагадують зелений горошок. Їх можна їсти самостійно. Смачно та корисно додавати в овочеві салати.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок