Рататуй або овочева запіканка



Рататуй або овочева запіканка


Інгредієнти:
Кабачок,
баклажан,
молода картопля,
помідори,
зелень свіжа,
часник,
вершки,
сир,
сіль і спеції.

Спосіб приготування:
Порізати кабачок, баклажани, картоплю і помідор - кругляшками і у вільній послідовності розкласти в форму для запікання.

Рататуй або овочева запіканка



Потім посолили і приправили спеціями.

Рататуй або овочева запіканка



Готуємо соус.
Для соусу: 1 голівка цибулі, 2 зубчики часнику, 20 гр. масла, підсмажити потім додати 1ст. лож. борошна, як для піджарки, потім додати 200 гр. вершків, сіль, перець, зелень.

Рататуй або овочева запіканка



Соусом залити овочі, закрити фольгою і в духовку, готовність визначати по картоплі, якщо вона готова значить можна витягнути, відкрити фольгу, рясно засипати тертим сиром і знову на пару хвилин у духовку.

Рататуй або овочева запіканка



Вийде смачно і соковито.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок